Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 6

Utlovad baneditor till Gran Turismo 6 äntligen släppt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du är en av de personer som fortfarande sitter och trånar efter den där utlovade baneditorn till 2013 års Gran Turismo 6 torde du bli överlycklig av den här nyheten. Tillägget släpps idag och den Gran Turismo-dedikerade hemsidan GTPlanet har en massa detaljer angående, och bilder från, det oerhört försenade tillägget.

Gran Turismo 6

Läget styrs via en app som du kan ladda ned till din Apple- eller Android-anordning. Du har full kontroll över banornas utformning och kan fixa med höjningar och sänkningar i landskapet, kurvors placering och föremål runt omkring banan. Fyra bakgrunder är även tillgängliga, bland annat Andalusien och Death Valley, och dessa är helt nya tillägg i spelet. Du designar banorna direkt i appen för att sedan ladda upp dem till din gamla goda Playstation 3.

Med tanke på att det dröjde ungefär två år för att få detta sedan tidigare utlovade läge vågar vi inte ens spekulera i hur lång tid vi måste behöva vänta för att få höra något alls om Gran Turismo till PS4.

Relaterade texter

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Trots att Playstation 4 släppts kämpar Polyphony Digital vidare med spel till föregångaren. Den enda nordiska speljournalisten som faktiskt tävlar i banracing på fritiden har delat ut betyg till Gran Turismo 6...Loading next content