Svenska
Gamereactor
nyheter
Alba: A Wildlife Adventure

Ustwo Games har planerat en halv miljon träd via Alba: a Wildlife Adventure-försäljningen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ustwo Games lovade att plantera ett träd för varje sålt exemplar av sitt mysiga äventyr Alba: A Wildlife Adventure. Det har nu resulterat i närmare en halv miljon planterade träd sedan lanseringen för en månad sedan, med målet att nå en miljon. Det är såklart både en väldigt imponerande mängd träd och en imponerande försäljning för ett indie-spel på kort tid.

I vår recension summerade vi Alba: A Wildlife Adventure såhär: "Estetiken är dessutom ljuvlig med en tecknat, enkel, stil och perfekt variation sett till terräng och natur. Miljöljuden med vinden, vågorna, fågelkvittret och Albas fotsteg är dessutom larvigt välgjorda och innebär såklart att du absolut bör testa detta med hörlurar inkopplade till din Iphone."

En halv miljon sålda exemplar är extra imponerande med tanke på att det ännu bara är släppt till PC och smartphones. Under våren kommer det även till Playstation 4/5, Switch, Xbox One och Xbox Series S/X - vilket lär betyda ännu fler träd på jorden.

Alba: A Wildlife Adventure

Relaterade texter

1
Alba: A Wildlife AdventureScore

Alba: A Wildlife Adventure

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Folket bakom briljanta smartphone-pusslet Monument Valley är tillbaka med et soldränkt feelgood-äventyr om en tjej och hennes kärlek till djurriket...

0
GRTV spelar Alba: A Wildlife Adventure

GRTV spelar Alba: A Wildlife Adventure

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Det är den ytterst talangfulla lilla mikrostudion bakom Monument Valley-spelen som släppt nytt, ett äventyr dränkt i solsken och härliga semestervibbar - som heter Alba....Loading next content