Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare III

Upprörda fans recensionsbombar fel Call of Duty-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte alltid så lätt att hålla ordning på alla Call of Duty-spel och dess minst sagt förvirrande namnsättning, och nu har till synes även med fans av serien börjat få det kämpigt att särskilja titlarna. För flertalet upprörda individer som gett sig ut för att recensionsbombar Activisions senaste, Modern Warfare III, har nämligen gett sig på helt fel titel.

Istället är det Modern Warfare 3 som nu dränks i sura kommentarer på Metacritic, ett idag tolv år gammalt spel, något som nu också uppmärksammats på sociala media. I kontrast så sker just nu raka motsatsen på Steam, där folk lämnar positiva recensioner på Modern Warfare 3 i ett försök att uppmärksamma hur det över ett decennium gamla spelet är bättre än Activisions nya titel.

Och det är svårt att inte skratta åt hela situationen, för trots det senaste Call of Duty fått ta emot osedvanligt mycket kritik och dömts ut av pressen som en dyr expansion, så är det lite skönt att se recensionsbombande gå så snett, för en gång skull.

Vad är dina tankar om recensionsbombande och anser du att också Call of Duty-spelen har förvirrande namnsättning?

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content