Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 3: Classic Edition

Ubisoft har avslöjat Far Cry 3: Classic Edition

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har avslöjat att vi inom en inte allt för fjärran framtid får nöjet att återvända till Rook-öarna i Far Cry 3: Classic Edition. Denna upphottade version av Far Cry 3 från 2012 kommer släppas senare i år, den planerade lanseringen ska ske under sommaren. Spelet kommer självklart gå att köpa separat, men kommer även finnas som del av säsongspasset till Far Cry 5. Playstation 4 och Xbox One-spelare kommer med säsongspasset få med enspelarläget från Far Cry 3: Classic Edition, medan de på PC får med hela spelet. Utöver remaken så bjuder säsongspasset även på de tre planerade DLC-paketen till Far Cry 5, Dead Living Zombies, Hours of Darkness och Lost on Mars. Dead Living Zombies bjuder, kanske inte helt otippat, på zombies, i Hours of Darkness får du ta del av Vietnamkriget och i Lost on Mars får du irra runt på Mars.

HQ

Är chansen att åter få träffa Vaas, utrota hela ekosystem för finare plånböcker och fixa ett lands telenät något som får dig att vilja köpa säsongspasset?

Far Cry 3: Classic Edition

Tack VG24/7

Relaterade texter

0
GRTV spelar Far Cry 3: Classic Edition

GRTV spelar Far Cry 3: Classic Edition

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje veckodag (och ibland helger, men bara om vi känner oss givmilda och arbetstokiga) sänder vi klockan 16:00 något som sedan 2014 har kallats för Gamereactor Live....Loading next content