Svenska
Gamereactor
lifestyle

Twitch-streamern Amouranth använder cellprov som ingrediens i ny öl

Jag hatar att det här förmodligen kommer att sälja.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Twitch-streamern och OnlyFans-skaparen Amouranth har gjort allt. Hon säljer badvatten, pruttburkar och annat till fans, hon kanske har mer pengar än gud, men det betyder inte att hon inte ständigt tittar på nya affärsmöjligheter.

Amouranth avslöjar att hon har blivit kontaktad av den polska öltillverkaren The Order of Yoni för att skapa en ny öl med sitt vaginala utstryk som ingrediens. Ja, du läste rätt, och jag kommer inte att skriva det igen. Jag har ingen aning om hur någon skulle vilja dricka detta, men tydligen har företaget använt andra modellers utstryk i ganska många år nu.

"Jag jobbar faktiskt med ett dryckesföretag. Det är inte mitt eget. Jag håller fortfarande på med det projektet. Det finns ett ölföretag. De är europeiska. De vill att jag ska skicka in min vaginala jäst, säger Amooranth.

Order of Yonis hemsida förklarar processen mer i detalj: "Gynekologen samlar in ett vaginalt utstryk från modellerna. Dessa utstryk tas till ett laboratorium där bakterier isoleras, rengörs, analyseras och förökas. I slutet av processen används bakterierna för att producera den rena mjölksyran som ingår i Yoni-ölet.

Detta är en annons:

Amouranth verkar övertygad om att den kommer att sälja. Oavsett hur dystert det låter, vet vi att det finns gott om människor där ute som skulle köpa detta oavsett kostnad. Var inte som de där killarna.

Tack, Dexerto.

Twitch-streamern Amouranth använder cellprov som ingrediens i ny öl
Detta är en annons:


Loading next content