Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Twitch Rivals är värd för en PUBG EMEA Showdown denna fredag

Turneringen kommer att se 64 streamers slåss om en del av en prispott på $100 000.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Twitch samarbetar med Krafton för att markera lanseringen av den senaste PUBG: Battlegrounds-kartan, Vikendi Reborn, genom att vara värd för en dedikerad Twitch Rivals denna fredag. Turneringen är känd som PUBG EMEA Showdown och kommer att se 64 streamers som alla kämpar mot den nya kartan för att vinna en del av prispotten på $100 000.

Turneringen kommer att äga rum från 17:00 GMT / 18:00 CET den 9 december och kommer att se viktiga streamers inklusive DanucD, Mithrrain och WackyJacky101 namngivna som lagkaptener som kommer att leda listor i fyra unika matcher, varav tre är åtta personers trupper, och en är en 32v32-uppgörelse.

De som ställer in turneringen kommer att ha chansen att tjäna några belöningar som ska användas i PUBG: Battlegrounds, inklusive en T-shirt, en bomberjacka och ett par sprayer, så se till att ansluta ditt Krafton ID-konto till ditt Twitch-konto för att skörda frukterna.

PUBG: Battlegrounds

Relaterade texterLoading next content