Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Två stycken Dead Island 2-överlevare presenterade

En rollerderby-punkare och en strippa utgör två av de protagonister du kan välja mellan i det kommande zombieäventyret...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Två av de sex spelbara överlevarna i Dead Island 2 har nu presenterat, nämligen Dani och Ryan. Den förstnämnda är en punkare som en gång intresserade sig för rollerderby innan zombierna invaderade Los Angeles, och sistnämnda är en före detta strippa.

Båda dessa överlevare har naturligtvis olika förmågor och färdigheter. Dani kan dela ut stora mängder explosiv skada, medan Ryan kan kasta zombier runt med sin större fysik och i fungera som tank. Dessutom fick vi nu veta lite om bakgrunden till storyn i Dead Island 2, vilken kretsar kring det faktum att LA går in i lockdown efter att ett virus förvandlat större delen av befolkningen till zombier.

Dead Island 2 utspelar sig under de sista dagarna av en evakueringsinsats, där spelaren befinner sig mitt i det infekterade LA. För att göra saken värre blir protagonisten mycket tidigt biten av en zombie, men förvandlas dock inte till en zombie. Uppdraget blir därmed att hitta ett sätt att få ut immuniteten till världen.

Dead Island 2 släpps den 28 april 2023 till PC, Playstation och Xbox.

Dead Island 2

Tack Game Informer

Relaterade texter

8
Dead Island 2Score

Dead Island 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter orimligt lång väntan och en definition av begreppet utvecklingshelvete är det nu äntligen dags att få spela Dead Island 2, har det varit väntan värt?



Loading next content