Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter 6

Trådlös Xbox-arkadjoystick utannonserad av 8BitDo

Den första officiella och trådlösa arkadjoysticken till Xbox-konsolerna har nu utannonserats lagom till Street Fighter 6...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Street Fighter 6 släpptes för några dagar sedan och verkar ha fått en mycket bra start. Även om vi antar att de flesta av er kommer spela det med en vanlig handkontroll, rekommenderar vi att du överväger arkadjoystick.

Detta är ett mycket snabbare och mer exakt sätt att avnjuta spelet på, och också vad Street Fighter är byggt för, vilket är anledningen till att pro-spelarna (Hitboxes är fusk) använder det. Nu har 8BitDo presenterat den första officiellt licensierade trådlösa arkadsticken till Xbox Series S/X. Den fungerar även till PC och har funktioner som 30 timmars speltid, profilinställningsknappar, anpassningsbara knappar samt ett 3,5 mm ljuduttag med volymkontroll.

Den finns tillgänglig i både svart och vitt och kan för närvarande bokas via bland annat Amazon med en planerad lansering den 30 juni.

Föredrar du vanliga handkontroller eller joysticks till fightingspel?

Street Fighter 6Street Fighter 6
Street Fighter 6Street Fighter 6
Street Fighter 6
Street Fighter 6Street Fighter 6

Relaterade texter

Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Capcoms kämpar är tillbaka, på nytt redo att slå folk på käften. Den här gången väntar både ett uppdaterat spelsystem och en massiv singleplayer-del, vi har kollat in om det håller måttet...



Loading next content