Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Toronto Defiant moderbolag har kommit överens om ett avtal med Overwatch League för att eliminera utestående inträdesavgifter

Samt ett sponsoravtal.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Overwatch League ursprungligen startades bad Activision Blizzard e-sportlag att betala ut 20 miljoner dollar, som skulle betalas i delbetalningar, för att köpa en franchiseplats i ligan. När Covid-pandemin slog till beslutade Activision att skjuta upp dessa betalningar i ett försök att säkerställa överlevnaden för lagen som är involverade i ligan, men nu när pandemin är över och OWL inte har återgått till den utlovade tillväxten ser vi lag antingen sälja slots i OWL eller leta efter alternativa sätt att hantera betalningarna.

För OverActive Media, moderbolaget till Toronto Defiant, kommer detta i en överenskommelse med OWL om att eliminera eventuella utestående inträdesavgifter, tillsammans med att underteckna ett sponsringsavtal och vara överens om att båda parter ska samarbeta om ändringar i OWL:s affärsplan framöver.

"Vårt samarbete med Overwatch League visar vårt engagemang för en liga som erbjuder den bästa upplevelsen för fans, lag och spelare", säger Adam Adamou, medgrundare och tillförordnad VD, OverActive Media. "Vi tror att denna utveckling indikerar lovande framsteg för Overwatch och esports."

När det gäller hur mycket denna affär sägs värderas till, rapporterar OverActive Media att de eliminerade avgifterna och sponsringsavtalet klockar in på 10.8 miljoner dollar.

Overwatch 2
Photo: Toronto Defiant

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content