Svenska
Gamereactor
lifestyle

Tinder låter dina vänner och familj leka matchmaker

Du kan snart svepa åt höger för dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du inte kan lita på dig själv för att hitta den perfekta matchningen introducerar Tinder en ny funktion som heter Matchmaker, som gör det möjligt för användare att ge andra tillgång till sina konton under en 24-timmarsperiod.

Under denna tid kan dina vänner, familj eller vem som helst se andra profiler och ge sina åsikter. Även om detta gör det mer av en lagsport att hitta din perfekta matchning, och vi vet alla att folk diskuterar sina Tinder-utsikter med sina nära och kära, finns det oro över integriteten.

Dejtingexperten Sarah Louise Ryan har dock ett bekymmer, och det har att göra med konfidentialitet. "Om du är en användare av en dejtingapp lämnar du gärna ett digitalt fotavtryck - men med andra singlar på andra sidan av svepet", säger hon till BBC. "Så tanken att [upp till 15] personer som du inte känner och inte nödvändigtvis ser deras ansikten - de tittar på din profil ... Jag vet inte vad jag tycker om det."

Tinder har dock sedan dess rensat upp vissa problem och sagt att du kan välja bort Matchmaker-upplevelsen i appens inställningar. Dessutom kan de som är involverade i Matchmaker bara ge rekommendationer, de kan inte bekräfta eller förneka en matchning.

Detta är en annons:
Tinder låter dina vänner och familj leka matchmaker


Loading next content