Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us till PC har fått ännu en buggfix

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi kan väl lugnt konstatera att släppet av The Last of Us till PC har varit minst sagt problemfyllt, något vi också vittnade om i vår recension och spelet har dragits med en massa tekniska bekymmer och diverse prestandaproblem. Två kritiska uppdateringar för att fixa problemen har redan släppts och nu har man även skickat ut en tredje.

Bland annat så kan alla som spelar nu förvänta sig färre krascher som "Out of Memory" och att spelet inte längre kraschar när det startas upp för första gången. Uppdateringen innehåller även diagnostik-funktioner specifikt för Naughty Dog så att framtida problem ska kunna mildras eller förebyggas.

Naughty Dog låter också utöver det meddela att man håller noga koll på vad spelarna rapporterar in så att man vet vad som kommer behöva göras i framtida uppdateringar. Man uppmanar även alla som upplever problem att kontakta deras kundtjänst.

Har du spelat The Last of Us Part I till PC och vilka problem har du upplevt i så fall?

The Last of Us: Part I
Ellie och Joels resa är nu lite mera spelbar tack vare ännu en uppdatering till PC-versionen.

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content