Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us (HBO Max)

The Last of Us sjätte episod kan ha bjudit på en Dina-cameo

Det verkar som att teamet bakom serien börjat med grundarbetet och förberedelserna inför den redan bekräftade andra säsongen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Last of Us sjätte avsnitt sändes under natten på HBO Max, och redan nu diskuterar fans på nätet febrilt en potentiell cameo för en karaktär som säkerligen kommer dyka upp i säsong två (varning för milda spoilers).

Efter att ha anlänt till Jackson och återförenats med Tommy får Joel och Ellie lite mat och då ser vi en icke namngiven person i Ellies ålder stirra på henne. Ellie säger åt flickan att försvinna, men det korta ögonblicket har fått många fans att undra vem karaktären var.

"Was that Dina?" trendade på Twitter i USA när The Last of Us: Episod 6 sändes, och Neil Druckmann noterade själv diskussionen på sin egen Twitter-sida. Vi har dock ännu inte fått någon officiell bekräftelse på vem karaktären är.

Dina introduceras inte förrän i The Last of Us: Part II, men om den andra säsongen fokuserar på den berättelsen, känns det rimligt att författarna börjar plantera frön förr snarare än senare.

Tror du att det var Dina vi just fick se i The Last of Us?

The Last of Us (HBO Max)

Relaterade texter



Loading next content