Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II kan komma att ges ut på nytt

Naughty Dog tar till några suspekta drag som fått många att tro att en ny utgåva av äventyret kan vara på väg...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På flera håll spekuleras att The Last of Us: Part II ska släppas även till Playstation 5 i en ny utgåva, och detta har tagit ny fart efter att en Playstation 5-trailer för spelet tagits bort i tysthet. Teorin bygger på ganska lösa bevis men har ändå ett visst värde, vilket Twitter-kontot Naughty Dog Central förklarar.

Tweets om den potentiella återutgivningen pekar på att Playstation 5-prestandatrailern om uppdateringen till The Last of Us: Part II togs ner någonstans mellan maj-juli i år. Dessutom har den uppsättning nya funktioner för fotoläget som lagts till i The Last of Us: Part I ännu inte dykt upp i det nyare spelet. Detta är onekligen tecken som pekar mot att Naughty Dog planerar en ny version av The Last of Us: Part II, sannolikt till PC och/eller Playstation 5 - även om det självklart kan vara helt orelaterat.

Med tanke på att TV-serien har premiär i januari, The Last of Us: Part I kommer till PC i mars och The Last of Us: Part II påstås vara på väg på nytt samt att Naughty Dog jobbar på ett multiplayer-spel i universumet, kan det alltså bli minst fyra The Last of Us-premiärer under 2023.

The Last of Us: Part II

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...



Loading next content