Svenska
Gamereactor
nyheter
King of Fighters XV

The King of Fighters XV får både crossplay och fler karaktärer

Gamers kommer kunna ge varandra digitalt stryk online vare sig de sitter med en PC, Playstation eller Xbox...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The King of Fighters XV släpptes tidigare i år och fick huvudsakligen positiva recensioner. Under den årliga fightingturneringen Evo som avslutades igår, hade flera företag nyheter att dela med sig av om fightingspel och SNK ville såklart vara med.

De hade mycket att berätta och en av deras nyheter handlade om The King of Fighters XV, som äntligen är på väg att få riktigt crossplay. Idag är det bara möjligt för Playstation 4- och Playstation 5-spelare att mötas, men från och med 2023 kommer fullt crossplay att implementeras mellan PC, Playstation och Xbox.

Det lär säkerligen leda till en större pool av spelare online och därmed förbättra denna aspekt av spelet på olika sätt. Det finns faktiskt andra förbättringar på gång också, då 15 DLC-karaktärer bekräftades. Team Orochi släpps redan idag och fler kommer under hösten (Haohmaru, Nakoruru och Darli Dagger) samt 2023. Kolla in trailern för att lära dig mer om framtiden för The King of Fighters XV.

HQ

King of Fighters XV

Relaterade texter

6
King of Fighters XVScore

King of Fighters XV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

King of Fighters känns tyvärr inte som kungarna av fighting längre. SNK har moderniserat bort sina ljuva, pixlade grunder...



Loading next content