Svenska
Gamereactor
nyheter
The Wolf Among Us 2

Telltale: "Vi kan inte ge någon uppdatering om The Wolf Among Us 2 ännu"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Wolf Among Us fick nytt liv för fem år sedan men utvecklingen har dock inte gått helt smärtfritt, det har rapporterats om att Telltale stött på en del problem längs vägen och det har därmed försenats, bland annat på grund av att man 2023 bytte grafikmotor till Unreal Engine 5. Alldeles nyligen så bröt dock Telltale tystnaden och visade upp fyra nya bilder från den efterlängtade uppföljaren, något vi rapporterade om tidigare idag.

Nu har utvecklaren även officiellt uttalat sig om det hela och säger att man inte kan dela med sig av någon större uppdatering i nuläget men att arbetet pågår för fullt och man delade som bekant med sig av lite nya bilder.

Telltale Games:
"We've been quiet because we've been heads down, focusing on the promise of The Wolf Among Us 2, while we can't give a big update yet, here's a little something for you: In-progress shots from the current build. The work continues."

I skrivande stund är planen att det ska släppas någon gång under 2024, men något släppdatum finns ännu inte så det återstår att se om så blir fallet.

The Wolf Among Us 2
The Wolf Among Us 2 lever i allra högsta grad.

Relaterade texter

1
The Wolf Among Us 2 försenat till 2024

The Wolf Among Us 2 försenat till 2024

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Man kan lugnt säga att fans av The Wolf Among Us gått igenom en bergodalbana av känslor i nästan sex års tid. The Wolf Among Us 2 utannonserades officiellt redan 2017,...Loading next content