Svenska
Gamereactor
lifestyle
Tekken 8

Tekken 8 s soundtrack får vinylbehandling

Det 42-spåriga setet kommer att sträcka sig över fem skivor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bandai Namco kommer att leverera en riktig godbit för Tekken-fans inom en snar framtid. Det har avslöjats att soundtracket till Tekken 8 håller på att förvandlas till en vinylsamling, där 42 låtar från spelet kommer att ingå i en box som sträcker sig över fem individuella skivor.

Uppsättningen kommer från Laced Records och i några olika versioner. Det kommer att finnas en standardutgåva eller en dubbel-LP med traditionella svarta skivor, en deluxe-version som innehåller begränsade blå och svarta skivor med galaxeffekt istället, och en tredje exklusivLaced version med enfärgade rosa och blå skivor.

Vi får veta att varje kollektion kommer att innehålla temainnerärmar och ett styvt brädfodral med konstverk som tillhandahålls och skapas av Bandai Namco och illustratören Samuel Donato som föreställer Jin och Jun Kazama, Kazuya Mishima, Azucena, Victor Chevalier och Reina.

Vinylsoundtracket för Tekken 8 kommer att kosta £100 för hela boxen eller £36 för dubbel-LP:n. De förväntas levereras någon gång i augusti.

Detta är en annons:
Tekken 8

Relaterade texter

Tekken 8Score

Tekken 8

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Soul Calibur får ursäkta, men Bandai Namcos allra främsta strykpåsar är nu tillbaka för att återigen banka varandra sönder och samman...Loading next content