Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 8

Tekken 8 har fått ett lanseringsdatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mii-liknande karaktärer, Yoshimitsus utseende, 32 slagskämpar från start. Det finns mycket att prata om när det gäller den senaste trailern för Tekken 8, som nu också har fått ett lanseringsdatum. Det som många nog höjer på ögonbrynen åt är singleplayer-läget som presenterades. Arcade Quest, som det kallas, låter spelarna skapa små, söta avatarer som inte liknar något vi hade räknat med från spelet. Berättelsen kommer sedan handla om den klassiska arkadscenen i genren.

Yoshimitsu är en av de mer klassiska karaktärerna och det kändes nästintill uppenbart att han skulle dyka upp även i Tekken 8, men nu har vi också fått oss en titt på det evigt skiftande utseendet. Det är relativt svårt att beskriva och det är nog bäst att du kollar in trailern själv. Shaheen, Steve, Leo, Dragunov, och en Kuma med tjusigt pannband och robotfisk avslöjades också.

När kommer vi då få spela nästa del i serien? Den 26:e januari är det dags på PC, Playstation 5, och Xbox Series X/S. Ryktet från tidigare idag visade sig alltså vara två dagar för tidigt.

Tekken 8
Björnes magasin.
Tekken 8
Tekken: Mii Edition.

Relaterade texter

0
PC-kraven till Tekken 8 presenterade

PC-kraven till Tekken 8 presenterade

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bandai Namco fortsätter att presentera den imponerande karaktärslistan till Tekken 8, men nu är det äntligen dags att avslöja en annan viktig sak om spelet. Steam-sidan...Loading next content