Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Tekken 7 passerar nio miljoner sålda exemplar

Bandai Namcos strykfest är på god väg att bli ett av tidernas största fightingspel och har nu passerat nio miljoner sålda exemplar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fightinggenren var tidigare en av de hetaste, med många storbudgetalternativ att välja mellan. I dag är det bara några få som är riktigt populära, och ett av dem är såklart Tekken.

Redan i april 2021 rapporterade vi att hela sju miljoner exemplar hade sålts, men tack vare nytt innehåll såsom karaktären Lidia Sobieska och ett blomstrande community, har det nu nått en riktigt imponerande milstolpe, vilket bekräftas av seriens mångåriga skapare och producent Katsuhiro Harada.

Det visar sig att Tekken 7 nu sålt hela nio miljoner exemplar, vilket innebär att hela serien ligger på 53 miljoner sålda spel. Ganska imponerande, eller vad säger du? Vad tycker du om Tekken 7 - vilket finns ute nu till PC, Playstation och Xbox?

Tekken 7

Relaterade texter

Tekken 7Score

Tekken 7

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det är åter dags att dela ut stryk i Bandai Namcos regi. Jonas Mäki har vässat järnnävarna och slagits i den sjunde Tekken-turneringen...Loading next content