Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter V

Tecken tyder på att Street Fighter 6 släpps år 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Street Fighter V släpptes för snart fyra år sedan, och sedan dess har Capcom kontinuerligt byggt ut och förbättrat det i enlighet med önskningar från communityt. Idag har det en stor publik och väldigt populära turneringar, men nu kommer det tecken som tyder på att Capcom har en uppföljare på gång till nästa generation.

Det handlar mer specifikt om Capcom Cup, där Capcom nu meddelar att den som vinner nästa år inte kommer vara automatiskt kvalificerad till år 2021. Varför?

Det vill Capcom inte svara på, men sist detta hände var 2015 - och då var orsaken att Street Fighter V lanserades 2016. Med tanke på att Street Fighter V kommer vara minst ett halvt decennium gammalt 2021 och en ny generation då inletts, så vore det inte helt otänkbart att Capcom vill vara tidigt ute med ett nytt fightingspel att bygga vidare på.

Street Fighter V

Relaterade texter

Street Fighter VScore

Street Fighter V

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags för fightingvärldens mest välpiskade strykpåsar att göra storslagen comeback. Jonas Mäki har delat ut betyg...Loading next content