Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Team Spirit är 2024 års IEM Katowice-mästare

Efter att ha besegrat FaZe Clan i gårdagens final.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ännu en stor årlig Counter-Strike turnering är i böckerna. Årets första Intel Extreme Masters -evenemang har nu avslutats, när IEM Katowice avslutades under helgen.

Evenemanget som samlade 24 av de bästa lagen från hela världen innehöll en prispott på 1 miljon dollar, och nu har 400 000 dollar av den potten trillat in på Team Spirit s bankkonto, efter att organisationen vann evenemanget efter att ha besegrat FaZe Clan i gårdagens stora final.

Detta resultat innebär att laget får direktkvalificering till IEM Cologne 2024 i augusti, BLAST Premier World Final i december och det saudibaserade Esports World Cup på sommaren.

När det gäller vad som händer härnäst för Team Spirit kommer laget att närvara vid BLAST Premier: Spring Showdown, och även PGL Major Köpenhamn förutsatt att det lyckas kvalificera sig för det evenemanget under de kommande veckorna.

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content