Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

Team Biffle är World Series of Warzone-mästare

Laget avvärjde Team Hisoka för att ta turneringen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den gångna helgen har varit stor för konkurrenskraftiga Call of Duty: Warzone, eftersom de bästa spelarna och största skaparna alla har tagit sig till Londons Copper Box Arena för att tävla i World Series of Warzone Global Finals.

Med en prispott på 500 000 dollar på spel kämpade de 50 trepersonerslagen som bestod av influencerkaptener och proffsspelare om lejonparten av prispotten och om rätten att kallas mästare för 2023.

Efter en dags action blev vinnaren Team Biffle, som lyckades hålla undan Team Hisoka för att ta turneringen och netto $100 000 i prispengar. Att göra upp de tre bästa var Team Almond.

När det gäller vad som är nästa för konkurrenskraftig Call of Duty: Warzone har Activision ännu inte beskrivit det.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterade texter

9
Call of Duty: Warzone 2Score

Call of Duty: Warzone 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Vi har begett oss till Al Mazrah i kampen om att rensa platsen på soldater och stå ensam kvar och satt betyg på upplevelsen...Loading next content