Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Ta reda på vad A Plague Tale: Requiem har att ge med vår "Allt du behöver veta"-video

Asobo Studios uppföljare har nu släppts till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X samt ingår med Game Pass...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Asobo Studios nya actionäventyr till det väl mottagna A Plague Tale: Innocence släpptes tisdagen den 18 oktober. För att markera detta sände vi en premiärsdags-stream där vi spelade igenom den första timmen ur titeln och tog reda på hur Amicias och Hugos andra äventyr startar.

Men för de av er som ännu inte haft chansen att dyka in i spelet, och som undrar vad som gör den här uppföljaren unik och en förbättring jämfört med originalet från 2019, har vi producerat en All You Need to Know-video, där vi pratar om berättelsen, Amicias och Hugos nya förmågor, hur den bättre tekniken förbättrar upplevelsen och mycket mer.

Kolla in den nedan, och se även till att kolla in A Plague Tale: Requiem till PC, Playstation 5, Xbox Series S/X eller rent av som en del av din Game Pass-prenumeration.

HQ
A Plague Tale: Requiem

Relaterade texter

8
A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Hugo och Amicia De Rune återvänder till en ny generation spelkonsoler, och den groteska pesten som följer de båda syskonen i hälarna ser bättre ut än någonsin...Loading next content