Svenska
Gamereactor
nyheter
Syberia 3

Syberia 3 - Vi packar upp Collector's Edition

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dori och Magnus (danska chefredaktören samt danska redaktörer för Gamereactor TV) slog sig under fredagen ned med samlarutgåvan av nysläppta Syberia 3 och såhär ser alltså innehållet ut.

"Syberia III tar sin början efter Hans Vogelbergs avsked från mammut-ryggen och plåtgubben Oscars "död". Många Syberia-fans kände att det andra spelets slut lämnade flertalet frågor obesvarade och det är inte speciellt många som svaras på i Syberia III. Efter att en kort introduktions-sekvens förklarat att Kate Walker räddats från en säker, kylig död av Youkols vaknar spelaren i en sjukhussäng som kan liknas en tortyr-brits på ett ogästvänligt sjukhus. En av fröken Walkers räddare sitter bredvid henne, fastspänd i en rullstol som ser ut att vara tagen ur skräckrullen Hostel med ett nyligen amputerat ben. Mannen presenterar sig som Kurk, sitt folks ledsagare och förklarar att han mår ganska så bra trots omständigheterna. Kurk måste dock, så snabbt som möjligt, återförenas med sitt folk som väntar i byn intill. Den enbente patienten är trots allt ledsagare och hans enda kall i livet är att leda sitt folk och deras snöstrutsar till bättre betesmarker." Länk till Gamereactors recension.

HQ

Relaterade texter

7
Syberia 3Score

Syberia 3

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Benoit Sokals tredje del i Syberia-serien har äntligen, efter många långa år släppts...

0
Gamereactor Live: Vi spelar Syberia 3

Gamereactor Live: Vi spelar Syberia 3

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av väntan är Kate Walker tillbaka i det tredje kapitlet av Syberia-serien. Utvecklaren Microids har jobbat på spelet länge och i dagens Gamereactor Live...



Loading next content