Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter V

Street Fighter V har nu sålt sex miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcom har uppdaterat sin Platinum Titles-lista (från och med den 30 september 2021) och tack vare detta får vi nu veta att alla versioner av Street Fighter V sammanlagt har sålt sex miljoner exemplar världen över.

Street Fighter V släpptes ursprungligen till PC och Playstation 4 redan i februari 2016, men fick inga toppbetyg. Lyckligtvis hade Capcom inga planer på att överge sin klassiska serie och tack vare en rad uppdateringar, nya karaktärer och annat förbättrades spelupplevelsen enormt. Så sent som 2021 har karaktärerna Dan Hibiki, Rose, Ori och Akira Kazama lagts till i och med Season Pass 5. Denna månad kommer den sista DLC-karaktären från säsong fem, vilket är Luke.

Street Fighter V

Som jämförelse kan nämnas att den första Super Nintendo-versionen (Turbo- och Super-utgåvor är alltså ej medräknade) av Street Fighter II har sålt 6,3 miljoner exemplar.

Relaterade texter

Street Fighter VScore

Street Fighter V

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags för fightingvärldens mest välpiskade strykpåsar att göra storslagen comeback. Jonas Mäki har delat ut betyg...Loading next content