Svenska
Gamereactor
lifestyle
Elden Ring

Streamer spenderar 100 timmar i sträck med att försöka slå Elden Ring

Kai Cenat lyckades tyvärr inte få jobbet gjort.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kai Cenat, utan tvekan den största streamern som finns just nu, är välkänd för sina utmaningar där han försöker slå ett stort spel på en viss tid. Han tillbringade 50 timmar med att spela Red Dead Redemption 2 och Ghost of Tsushima.

Hans senaste epos ställde honom mot Elden Ring, där han gav sig själv i uppdrag att slå spelet på 100 timmar eller mindre. Tyvärr lyckades inte Kai Cenat få jobbet gjort. 100 timmar och 966 dödsfall senare har han fortfarande inte besegrat spelet, men han har åstadkommit mycket.

Efter att ha tillbringat flera timmar med att slåss mot Tree Sentinel, fälla tårar över vissa bossar och besegra Godfreys skugga på sitt första försök, har det varit några toppar och dalar, och streamern är villig att fortsätta sin genomspelning, även om det kostar honom hans förstånd.

Detta är en annons:
Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content