Svenska
Gamereactor
nyheter
Stray

Stray kommer till Xbox Series S/X och Xbox One i augusti

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var redan i mitten av maj som vi började få antydningar till att Stray var på väg till Xbox och nu är detta alltså bekräftat av utvecklarna Annapurna Interactive i form av en ny trailer. I denna sitter då katten vi spelar som och beter sig kort och gott som en katt när den försiktigt knuffar en Xbox-kontroll närmare och närmare kanten på bordet, samtidigt som den iskallt stirrar sin ägare i ögonen.

Stray finns som bekant redan till Playstation 4, Playstation 5 och PC och har fått mestadels bra omdömen från både spelare och kritiker. På redaktionen har vi också uppskattat kattens äventyr i den post-apokalyptiska världen och inte minst vår käre chefredaktör har varit som uppslukad och knappt kunnat lägga ifrån sig kontrollen.

Stray släpps till Xbox Series S/X och Xbox One den 10:e augusti.

HQ
Stray

Relaterade texter

StrayScore

Stray

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Majsan har fått känna på hur det är att ha nio liv, hosta hårbollar och leva på en diet baserad på grädde och möss i det nya äventyrsspelet Stray.

Stray släpps som animerad film

Stray släpps som animerad film

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bluetwelves titel Stray hamnade på mångas listor över årets spel 2022, och Marie på redaktionen var uppenbarligen inte den enda som tyckte att det levererade en lika...Loading next content