Svenska
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler

Stark premiär för Octopath Traveler

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi kunde tidigare idag rapportera om att Octopath Traveller fått en finfin start i Storbritannien. Nu ger Games Industry lite fler detaljer som sätter det i perspektiv.

Dels får vi veta att det var det mest säljande spelet under förra veckan om man räknar individuella format, men dels även att det var spelet som drog in mest pengar totalt (vilket tyder på att det var jämt i toppen där ettan och tvåan helt enkelt såldes för ett lägre pris). Lägg till detta att spelet utskåpat Octopath Traveler-utvecklarnas båda tidigare rollspel Bravely Default och Bravely Second som kom till Nintendo 3DS, och därmed alltså hade en potentiellt större marknad.

Kort sagt verkar det som att det retroliknande designen och det klassiska upplägget lockade en rejält stor publik, något vi förmodar betyder att Square Enix kommer överväga att göra fler liknande spel. Vi har redan recenserat spelet, men eftersom det nu finns ute på marknaden är vi nyfikna på att få höra vad du tycker om det?

Octopath Traveler

Relaterade texter

Octopath TravelerScore

Octopath Traveler

RECENSION. Skrivet av Kim Jakobsson

Ett av årets mest efterlängtade rollspel är äntligen här. När det bjuds in till lummiga rollspel är Kim sällan gubben som tackar nej till ett maffigt äventyr...

2
Octopath Traveler släpps till PC

Octopath Traveler släpps till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ibland dyker utannonseringar upp tidigare än avsett, och just detta skedde för Square Enix nyligen, där Gematsu noterade ett nu borttaget blogginlägg som avslöjar att...Loading next content