Svenska
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler II

Square Enix utannonserar Octopath Traveler II

Det är dags för ett nytt klassiskt japanskt rollspel i modern tappning, då Square Enix idag har goda nyheter...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Octopath Traveler var spelet som startade den mycket populära HD-2D-genren med japanska rollspel som ser moderna ut samtidigt som de fortfarande har den klassiska pixelcharmén. Detta användes även i Live A Live och Triangle Strategy, och idag har vi fått ett nytt utannonserande om en HD-2D-titel... Octopath Traveler II.

Detta bekräftades under den nyss avslutade Nintendo Direct, och verkar i stort sett vara mer av det vi redan älskade. Detta innebär charmig design, att hela sällskapet är synligt när man springer runt, sammanflätade historier - men även nya saker som ridning och båtåkande. Den här gången utspelar sig äventyret i landet Orsterra och vi får veta att dag/natt-cykler kommer att ha en viktig inverkan på både gameplay och story.

Octopath Traveler II lanseras till Switch den 24 februari. Eftersom det förra spelet lanserades till fler format, skulle vi säga att chanserna är ganska goda att uppföljaren också kommer att få samma behandling. Kolla in första trailern nedan.

HQ
Octopath Traveler II
Octopath Traveler II
Octopath Traveler II

Relaterade texter

9
Octopath Traveler IIScore

Octopath Traveler II

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Conny har återigen förälskat sig i pixlar och fått bekanta sig med åtta nya karaktärers livsöden i denna fristående uppföljare...Loading next content