Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Spider-Man 2-studion Insomniac utesluter inte ett Venom-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Venom är med en hel del i Marvels Spider-Man 2 som släpptes så sent som igår och det tycks inte vara helt omöjligt att karaktären får ett helt eget spel i framtiden. När Insomniacs Jon Paquette fick frågan från Insider om det kan tänkas komma ett fristående spel likt Spider-Man: Miles Morales så skruvade han lite på sig och sa att man i första hand är fokuserade på Spider-Man 2 och hur reaktionerna från fansen blir. Han betonar att det är viktigt att lyssna på vad fansen vill ha i första hand och sen ta det därifrån. Vilket absolut kan tolkas som att Spider-Man: Venom kan definitivt kan bli av i framtiden om det finns ett intresse för det.

Först och främst ska dock teamet ta en välförtjänt semester och vila upp sig ordentligt säger Paquette och framtida projekt får diskuteras närmare efter detta. Senare i år kommer också New Game Plus att släppas via en uppdatering så Insomniac kommer inte släppa Spider-Man 2 riktigt än.

Hade du velat se en spin-off med Venom?

Marvel's Spider-Man 2
Saliverar du också av tanken på ett Venom-spel?

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...Loading next content