Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Spela Tekken 7, Hot Pursuit Remastered och Civilization VI gratis till helgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit tradition under några år nu att Microsoft inför varje helg erbjuder två-tre spel som får laddas hem och liras utan extra kostnad för alla som har Xbox Live Guld (eller Xbox Game Pass Ultimate) i och med Free Play Days-programmet. Vi brukar rapportera när det är bättre titlar de har att erbjuda och just detta har man idag. Det handlar om tre spel i tre genrer som vi tror flera av er är intresserade av.

Mer specifikt handlar det om Tekken 7 (kanske prova på nya karaktären LidiaSobieska?), Need for Speed: Hot Pursuit Remastered och Civilization VI som alla fritt kan laddas ner och liras till klockan 09:00 på måndag morgon. Det är samtidigt rea på alla spel och väljer du att köpa något av dem får du såklart behålla din sparfil.

Vi påminner även alla som har Playstation 4 eller 5 att Sonys senaste Play at Home-erbjudande också börjar gälla från och med idag, så missa inte det.

Tekken 7

Relaterade texter

Tekken 7Score

Tekken 7

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det är åter dags att dela ut stryk i Bandai Namcos regi. Jonas Mäki har vässat järnnävarna och slagits i den sjunde Tekken-turneringen...Loading next content