Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Spela Mortal Kombat 1 "gratis" med Game Pass Ultimate denna helg

Microsoft levererar en ovanligt fin omgång av sitt program Free Play Days, med fyra spel, varav ett är senaste Mortal Kombat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vid det här laget är du säkert bekant med Microsofts program Free Play Days, vanligtvis ett urval av 3-4 titlar som du kan ladda ner och spela så mycket du vill varje helg. Detta erbjudande är tillgängligt för alla prenumeranter av Game Pass Core och Game Pass Ultimate, och nu har veckans alla gratisspel presenterats, och vi kan väl lugnt konstatera att en av titlarna sticker ut lite extra.

Från och med nu och fram till måndag morgon klockan 09:00 kan du fritt njuta av Moving Out 2, Ed-0: Zombie Uprising, From Space och... Mortal Kombat 1. Japp, du kan alltså ladda ner och spela Netherrealm Studios senaste fightingspel, och vi föreslår även att du laddar ner Peacemaker till det eftersom han släpptes den här veckan som ett roligt och välgjort tillskott.

Om du vill behålla något av dessa spel är de alla rabatterade under denna period (Premium Edition av Mortal Kombat 1 är för närvarande billigare än Standard Edition och innehåller massor av extramaterial, inklusive Peacemaker och annat), och du får även behålla din sparfil.

Tänker du prova något av dessa spel?

Mortal Kombat 1
Brukar du nyttja Free Play Days-titlarna?

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content