Svenska
Gamereactor
esports
Mortal Kombat 1

SonicFox vs Waka Flocka Flame-drama förklaras

Den mest ikoniska furryn i fightingspelsgemenskapen har hamnat i lite beef med den välkända rapparen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om du inte är riktigt intresserad av fightingspelsgemenskapen har du förmodligen hört talas om SonicFox. Dominique McLean är en av de mest frispråkiga personligheterna som någonsin spelat Mortal Kombat, och deras öppenhet om att vara en del av HBTQ+- och Furry-gemenskaperna i kombination med deras skicklighet har gjort dem till ett av de mest populära och framgångsrika Mortal Kombat-proffsen som finns.

Men nyligen gick de in i lite beef med Waka Flocka Flame, rapstjärnan som deläger Nobi Gaming. Som en del av EVO i år var SonicFox inställd på att ta sig an Waka Flocka Flame i ett spel av Mortal Kombat 1. Till och med med ögonbindel vann SonicFox, men resultatet av matchen spelar ingen roll.

Efteråt tog SonicFox till Twitter för att skriva att de inte hade fått hela beloppet för sitt framträdande med Nobi Gaming. Enligt Esports.gg misslyckades SonicFox med att uppfylla sin del av kontraktet som tecknats med Nobi, där de var tvungna att marknadsföra matchen med 2 inlägg på sociala medier per vecka fram till evenemanget.

Waka Flocka Flame blev snabbt involverad i dispyten och anklagade SonicFox för att få fightingspelscommunityn att se dålig ut. Med tusentals dollar på spel hotade SonicFox med rättsliga åtgärder, men verkar ha bestämt sig för att inte ta denna fråga till domstol, utan vill istället gå förbi frågan.

Så, kort sagt, en furry och en rappare slogs i Mortal Kombat 1, en av dem fick inte fullt betalt och bestämde sig för att gå vidare från evenemanget. Som en konsekvent turneringsvinnare är vi säkra på att SonicFox kan ta igen sina saknade pengar på nolltid.

Mortal Kombat 1

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content