Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Snoop Dogg och nya spellägen på väg till Call of Duty

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En mängd nytt innehåll läggs nu till i både Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Vanguard i och med uppdateringen Season 2 Reloaded. Till Vanguard kom den igår och idag är det dags för Warzone. Vi kan bland annat se fram emot spelläget Arms Race, banan Alps, uppdatering av Ranked Play och olika nya fordon till Vanguard samt en uppdatering av banan Rebirth Island med nya funktioner och ett evenemang - plus dessutom några nya lägen till Warzone.

Utöver detta kan vi även se fram emot nya vapnet Armaguerra 43, ett Call of Duty League-event, nya Gustavo Operator och ett gästspel från självaste Snoop Dogg som spelbar karaktär.

Call of Duty: Warzone

Snoop Dogg dyker upp den 19 april i både Vanguard och Warzone som en del av ett nytt paket som innehåller tio föremål som låter dig specialisera Snoop på ett sätt som passar dig. Det noteras utöver detta att han Snoop även är på väg till Call of Duty: Mobile den 1 april som en del av ett Lucky Draw-paket också, men det bör noteras att den här versionen av den ikoniska rapparen kommer att vara helt annorlunda än den i Vanguard/Warzone.

Kolla in färdplanen för Season 2 Reloaded nedan.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...Loading next content