Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons tappar fem spelare

Overwatch League -mästarna 2021 kommer att se väldigt annorlunda ut 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Shanghai Dragons har varit ett ganska formidabelt lag i Overwatch League under en längre tid, trots att laget gick segerlöst under sin första säsong. Men 2023 kommer sannolikt att se en förändring i denna dynamik, eftersom drakarna kommer att göra en massa allvarliga förändringar som en del av den nuvarande lågsäsongen.

Som meddelats i en tweet kommer fem medlemmar i Dragons inte att återvända 2023, med dessa individer som några av de mest inflytelserika och slagkraftiga namnen i laget under de senaste åren. Specifikt blir det Kim "Fleta" Byung-sun, Koo "Fate" Pan-seung, Kang "Void" Jun-woo, Lee "WhoRU" Seung-jun och Yoon "BeBe" Hee-chang som lämnar.

Detta lämnar några medlemmar på Dragons lista, en trio som sannolikt kommer att ligga till grund för lagbygget. Dessa tre spelare är supportduon Lee "LeeJaeGon" Jae-gon och Kim "IZaYaKI" Min-chul och DPS Lee "LIP" Jae-won.

När det gäller vem drakarna kommer att underteckna till sin moderniserade lista kommer vi utan tvekan att höra mer under de kommande månaderna.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content