Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons BeBe kommer också att fungera som spelartränare under säsongen 2023

Han kommer att vara en dubbelrollsspelare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Shanghai Dragons Overwatch League-laget har gjort tillkännagivandet som avslöjar att Support spelaren Yoon "BeBe" Hee-chang faktiskt kommer att ta en dubbel roll i laget för säsongen 2023.

Vad detta innebär är att BeBe både kommer att fungera som spelare, men också som spelarcoach för i år, eftersom han ser till att säkra vinster på speldagar och hjälpa till att förbättra truppen under träningspass med användbara råd och information och så vidare.

"I år antar BeBe de dubbla rollerna som spelare och tränare för Shanghai Dragons och kämpar tillsammans med laget under säsongen 2023. BeBe är vårt stöd på scenen, samt en coach och guide bakom kulisserna. Under den nya säsongen tar han på sig flera roller, leder laget samtidigt som han går in i strid och lanserar en utmaning mot ett nytt kapitel tillsammans med Shanghai Dragons med beslutsamhet och uthållighet.

<social>https://twitter.com/ShanghaiDragons/status/1638027959004192768/photo/3</social>

Med tillägget av BeBe har Dragons tre Support spelare på sin lista, så kanske kan vi förvänta oss ytterligare värvningar när laget ser ut att expandera och förbereda sig för säsongen 2023.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content