Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Shadow of the Erdtree blir den första och sista expansionen till Elden Ring

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det återstår lite drygt en och en halv månad sedan släpps till slut From Softwares hett efterlängtade expansion Shadow of the Erdtree till Elden Ring. Hoppas man på mer efter den så lär man dock bli besviken då regissören Hidetaka Miyazaki precis bekräftat att expansionen blir den första och sista till Elden Ring, därefter kommer man att gå vidare med andra projekt.

Vi kan dock se fram emot en riktigt maffig expansion i Shadow of the Erdtree som tur är, vi har förvisso inte fått någon bekräftad längd men enligt rykten så rör det sig om minst 30 timmars speltid. Den 21:a juni är det då dags för oss att kasta oss in i Land of Shadow och där väntar fler än tio nya bossar samt förstås mycket, mycket mer.

Det behöver inte innebära slutet för Elden Ring dock, Miyazaki utesluter nämligen inte att en uppföljare kan komma att bli verklighet även om inga direkta planer tycks finnas just nu.

Ska du spela Shadow of the Erdtree?

Elden Ring
Shadow of the Erdtree blir alltså den enda expansionen till Elden Ring.

Relaterade texter

Elden Ring: Shadow of the ErdtreeScore

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Efter två långa år har vi äntligen fått återvända till mästerverket Elden Ring, frågan är bara om den nya expansionen Shadow of the Erdtree också är värld benämningen "mästerverk"?

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

0
Elden Ring är trasigt på Steam Deck

Elden Ring är trasigt på Steam Deck

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

När uppdatering 1.12 lanserades till Elden Ring inför den kommande expansionen stötte Steam Deck-användare på problem. Den gjorde Elden Ring helt ospelbart för många....Loading next content