Svenska
Gamereactor
nyheter
Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II har ett avancerat fotoläge

Du kan i praktiken få dina foton precis som du vill ha dem, så vi förväntar oss att internet kommer svämmas över av denna tjusiga titel...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi nyligen kunde berätta har Ninja Theory lovat att varje dag fram till premiären av Senua's Saga: Hellblade II bjuda på något nytt från spelet. Och även under tisdagen höll de sitt löfte och gav oss en titt på spelets photo mode.

Trevligt nog tycks det hålla absolut toppklass med mängder av inställningar för att kunna ta precis de bilder du vill ha. Att döma utifrån reaktionerna på X, där videoklippet delades, så verkar folk vara väldigt nöjda med vad som visades upp.

Den 21 maj är det premiärdags till PC och Xbox, och Senua's Saga: Hellblade II ingår dessutom med Game Pass - vilket vi skrev om igår. Kolla in själv härunder och berätta gärna vad du tycker.

Senua's Saga: Hellblade II
Räkna med att folk kommer ta otroliga bilder från äventyret.

Relaterade texter

Senua's Saga: Hellblade IIScore

Senua's Saga: Hellblade II

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Joakim har till slut låtit rösterna i sitt huvud segra, och de förkunnar att Senua's Saga Hellblade II har en hel del positivt att erbjuda i sitt annars välfyllda hav av mörker och misär...Loading next content