Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Darktide

Senaste Warhammer 40,000: Darktide-trailern visar Zealot Preacher-klassen

Fatshark bekantar oss med karaktärstypen innan shootern Warhammer 40,000: Darktide har premiär i november...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att Warhammer 40,000: Darktide nyligen försenades förbereder sig Fatshark nu för att lansera våldsfesten den 30 november 2022. Och nu har den svenska utvecklaren publicerat en ny trailer på sin Youtube-kanal som är helt dedikerad till en av de spelbara klasserna som erbjuds vid lanseringen - närmare bestämt Zealot Preacher - där Zealot avser den övergripande arketypen och Preacher är klassen inom arketypen.

Bland annat förklaras hur karaktären fungerar, och det visar sig vara närkampsfokuserad sådan som har tillgång till en mängd närstridsvapen, inklusive pistoler, revolvrar, hagelgevär, eldkastare med mera. Vi får dessutom veta att Zealot Preacher slår snabbare än andra samt att klassen ger mer skada när den tar mer skada.

Du kan se trailern nedan och Darktide har premiär till PC den 30 november 2022, varpå Xbox Series S/X-utgåvan kommer strax därefter. Båda ingår med Game Pass.

HQ
Warhammer 40,000: Darktide

Relaterade texter

0
Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)Score

Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt års försening har nu Xbox Series S/X -versionen av svenska Fatsharks senaste actionäventyr lanserats, samtidigt som stora förändringar gjorts med en ny patch. Vi har recenserat...

5
Warhammer 40,000: DarktideScore

Warhammer 40,000: Darktide

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hackat demoner med; spadar, motorsågssvärd, hammare och sprängt dödssjuka monster med granatkastare i Vermintide-utvecklarnas senaste...



Loading next content