Svenska
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon: Infinite Wealth

Sega: "Vi tillägnar den här månaden" till Ryu ga Gotoku Studio

Förvänta dig en hel del utannonseringar kring den serie som tidigare var känd som Yakuza, men som nu bytt namn till Like a Dragon...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I höstas utannonserade Sega Like a Dragon 8 och avslöjade även att de har fler projekt på gång i serien som fram till Like a Dragon: Ishin (vilket lanserades förra veckan) hette Yakuza.

Det förstnämnda är uppföljaren till det älskade Yakuza: Like a Dragon och fortsätter Ichibans historia efter det tidigare äventyret, medan detaljer om de andra projekten för närvarande är okända. Men som tur är verkar det som om vi kommer få veta lite mer den här månaden.

Sega har nu deklarerat att mars månad är en hyllning till Ryu ga Gotoku Studio och tillägger att vi kan se fram emot "lots of fun content, giveaways, and many other surprises". Även om de inte specifikt nämner information om kommande titlarn verkar det ändå rimligt eftersom det som sagt är en hel månads firande av en spelutvecklare som främst är känd för Like a Dragon-serien.

Låt oss hålla tummarna och vi återkommer så snart vi vet mer.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Relaterade texter

Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Spelvärldens mest älskvärde tokstolle är tillbaka, denna gång för att göra Hawaii osäkert i ett nytt lika delar humoristiskt som omskakande äventyr till bredden fyllt med klassisk Sega-underhållning...Loading next content