Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves: Season Nine har massor att erbjuda digitala sjörövare

Sea of Thieves nionde säsong bjuder på nytt innehåll och förbättringar, inklusive den värdefulla Chest of Fortune, nya Voyages och mycket annat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Season Nine av Sea of Thieves lanseras den 16 mars, och med den kommer såklart massor av nytt innehåll, allmänna förbättringar och vissa justeringar baserade på pirater-communityts feedback.

En av säsongens höjdpunkter är Chest of Fortune, ett extra värdefullt loot som erbjuder egna commendations och kosmetika. Reaper's Chests har uppdaterats och kaptener och piratlegender kan nu ge sig ut på nya Voyages. World Events har också ombalanserats för att bli mer rättvist för olika besättningsstorlekar. Dessutom ger säsongen 100 nya levels med "Seasonal progression" som vi kan arbeta oss igenom för att tjäna belöningar genom att öka Renown.

Vi sjörövare kan dessutom njuta av flera andra förbättringar av livskvaliteten. Dessa inkluderar smidigare harpunerande av skattkistor för att snabbare få dem ombord på ditt skepp, en hjulmeny för mat samt fiskmåsar som cirkulerar runt sjunkna skeppsbyten. Uppdateringen löser också problemet där Reapers kunde gömma sina skatter i otillgängliga områden (Devil's Shroud), vilket gör att det blir mer lika villkor för jagande besättningar.

Ytterligare detaljer om de nya funktionerna och designvalen ska presenteras i en Deep Dive-video som kommer inom kort. Sammanfattat levererar Sea of Thieves: Season Nine nya och spännande förändringar till Rares sjörövarsimulator och kommer förhoppningsvis hålla både nya och erfarna sjöbusar underhållna på öppet hav.

Kolla in videon nedan för en snabb genomgång.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content