Svenska
Gamereactor
nyheter

Scarlet Johansson är färdig med Black Widow

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha varit en bestående del av Marvels cinematiska universum i över ett decennium spelandes rollen som den ikoniska superspionen Natasha Romanoff från det att hon debuterade i Iron Man 2 (2010) och ända fram till karaktärens egen solo-film Black Widow från 2021 verkar det nu som att skåderspelaren bakom Avengers-veteranen till slut har fått nog. Detta enligt en intervju tillsammans med Marvel-kollegan Gwyneth Paltrow i The goop Podcast där hon uttryckte att det har varit en väldigt speciell resa att få vara med och bygga Marvels storslagna värld under tio års tid men att det nu är över och att hon är färdig med rollen för gott.

"I'm done. Chapter is over. I did all that I had to do. Also, coming back and playing a character again and again, over a decade of time, is such a unique experience."

Numera är det Natashas lillasyster Yelena Belova som har tagit över rollen som varumärkets lönnmördare i tighta overaller och hon kommer bland annat att medverka i den kommande filmen Thunderbolts som blir Marvels svar på Suicide Squad där en grupp antihjältar slår sina nävar ihop under ledning av Thaddeus Ross som hädanefter kommer att spelas av Harrison Ford efter att William Hurt gick ur tiden förra året.

Scarlet Johansson är färdig med Black Widow

Kommer du att sakna Black Widow i framtidens Marvel-äventyr?



Loading next content