Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

S1mple har anslutit sig till Team Falcons för BLAST Premier: Spring Showdown

Han kommer att vara stand-in för det saudistödda laget under turneringen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några veckor sedan rapporterade vi om nyheten att Oleksandr "s1mple" Kostyliev skulle avsluta sin Counter-Strike paus genom att återvända till spel någon gång efter PGL Major Copenhagen. Detta innebar att vi antog att s1mple skulle vara tillbaka som en Natus Vincere-stöttepelare i slutet av mars/april, men det visar sig att CS-legenden har några planer på plats innan dess.

S1mple kommer faktiskt att tävla i BLAST Premier: Spring Showdown i mars som ersättare för Team Falcons. Beslutet har fattats att han kommer att stänga av sin inaktiva status tidigare än väntat för att försöka hjälpa laget att tjäna en av de två platserna som finns tillgängliga för BLAST Premier: Spring Final som kommer att hållas i juni.

Det är oklart vad s1mples planer kommer att vara efter Spring Showdown (som är planerad till 6-10 mars), men vi förväntar oss fortfarande att han så småningom kommer att återvända till Natus Vinceres aktiva team någon gång.

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content