Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

S1mple återvänder till konkurrenskraftig CS2 efter PGL Major Copenhagen

Räkna med att se Counter-Strike-legenden på scen igen i april.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det förvånade många när Counter-Strike legenden Oleksandr "s1mple" Kostyljev meddelade att han skulle ta en paus från tävlingsspel. Det enormt begåvade proffset, som har vunnit otaliga turneringar och hedrats för många olika saker utöver det också, bestämde sig för att ta ett steg bort från rampljuset i oktober 2023, vilket fick många att undra när han kommer tillbaka eller till och med om han kommer tillbaka till konkurrenskraftig CS helt och hållet. Tack och lov kommer han att göra det.

När han talade på IEM Katowice under helgen uppgav s1mple att han har för avsikt att återvända till tävlingsspel efter PGL Major Köpenhamn. Detta betyder i huvudsak att vi sannolikt kan se fram emot att se s1mple på scen igen i april och framåt.

De exakta planerna för s1mples återkomst har ännu inte kommunicerats, men vi har åtminstone en tidslinje för när han kommer att vara tillbaka.

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content