LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      Elden Ring

      Rykte: Season Pass och två expansioner var planerade till Elden Ring

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Det kan ju tyckas att ett så massivt spel som Elden Ring inte hade behövt någon expansion, men med tanke på vilken fantastisk värld det var From Software bjöd oss på så är vi såklart hungriga på mer i det här fallet. En första och troligtvis sista expansion i form av Shadow of the Erdtree är planerad att släppas 2024 men enligt ryktet så var det alltså två planerade från första början.

      Enligt insidern Lance McDonald som har viss insyn i From Software så var det som så att studion planerade för två expansioner som en del av ett Season Pass. The Colosseums som släpptes gratis skulle enligt honom varit en del av dessa två och han hävdar också att det klippts bort tonvis med material från denna innan den fick sin slutliga form. Han är inte helt säker på exakt när planerna på två expansioner skrotades, men någon gång längs vägen så beslutade sig From Software för att satsa på en enda större precis som man gjorde med Bloodborne när det begav sig.

      Vi vet fortfarande inte exakt när Shadow of the Erdtree släpps, men om vi ska tro de senaste ryktena så blir det första halvan av 2024.

      Elden Ring
      Vi kommer att få återvända till The Lands Between i alla fall, den saken är säker.

      Relaterade texter

      Elden RingScore

      Elden Ring

      RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

      Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

      1
      Elden Ring släpps som manga

      Elden Ring släpps som manga

      NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

      Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



      Loading next content