Svenska
Gamereactor
nyheter
Quake II

Rykte: Quake II: Remastered utannonseras och släpps redan idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

QuakeCon drar igång idag och tidigare har det ryktats en del om att Quake II: Remastered skulle kunna komma att utannonseras på mässan. Tidigare har det bland annat noterats att det har fått en åldersklassificering i Sydkorea och det brukar ju innebära att det faktiskt existerar i någon form.

Nu har Bilbil-kun som visat sig vara pålitlig gällande läckor förr gått ut med ny färsk info om exakt när det kommer att släppas. Enligt honom kommer Quake II: Remastered bara att kallas Quake II och det kommer att utannonseras och släppas redan idag. Inte helt olikt då alltså hur det gick till när Quake Remastered släpptes för ett par år sedan.

Enligt bilbil-kun så kommer det kosta tio dollar eller runt 106 svenska kronor beräknat på den aktuella kursen. Vilka plattformar Quake II släpps till vet vi ännu inte men gissningsvis kan vi räkna med att spela det på PC, Playstation 4/5 och Xbox Series S/X. Vi väntar förstås på ett officiellt utannonserande innan vi ropar hej, i vanlig ordning.

Vilka är dina bästa minnen av Quake II? Och ska du spela remastern?

Quake II
Ett remastrat Quake II ser av allt att döma ut att släppas redan idag.

Relaterade texter

Quake II: RemasteredScore

Quake II: Remastered

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Id Softwares gamla Strogg-krig har restaurerats av folket bakom Quake: Remastered och Hegevall är superbelåten...

Quake II: Remastered är nu släppt

Quake II: Remastered är nu släppt

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Det blev som vi rapporterade om imorse, under pågående Quakecon 2023 visade Id Softwares Marty Stratton samt Hugo Martin upp en uppdaterad version av Quake II som i samma...Loading next content