Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Rykte: PC-versionen av Ghost of Tsushima utannonseras nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony har mer och mer luckrat upp sin tidigare något frostiga relation till PC-marknaden. I takt med att Spiderman, God of War, Days Gone och härnäst Horizon: Forbidden West (21 mars) kommit till PC, har många förstås även undrat var Sucker Punchs hämndäventyr på ön Tsushima tagit vägen. Snart vet vi, kanske.

Det var den välkända profilen på XboxEra, Nick Baker, som hintade på Twitter/X i veckan att "nyheter" kring porten av Ghost of Tsushima till PC kunde komma så snart som den 5 mars, alltså nu på tisdag.

Nick Baker på XboxEra
"I'm hearing that we might be getting something about the Ghost of Tsushima PC port pretty soon. Maybe around the 5th?"

Förhoppningsvis får även PC-spelare ta del av det alldeles enastående äventyret snart, om inte annat som en uppladdning inför den kommande filmen vars manus rapporterades ha blivit klart i höstas. För regin står John Wick-regissören Chad Stahelski, men något officiellt släppdatum är tyvärr ännu en bit bort.

Ghost of Tsushima
Mehr Samuraier für alle!

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

Rise of the Ronin vs Ghost of Tsushima

ARTIKEL. Skrivet av Marie Liljegren

Ljudet av två välslipade katanas som möts ljuder under körsbärsträden. Vida kimonos fladdrar i vinden medans de rosa blombladen faller från trädkronorna. Det kan bara bli...Loading next content