Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Nintendo Switch 2 kommer att ha en 8-tums LCD-skärm och 512 GB internt lagringsutrymme

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det ryktas allt intensivare om Nintendos nästkommande konsol nu, tidigare har det rapporterats om att den kan komma redan nästa år och nu har vi kanske också fått reda på en del av vilka specifikationer som den kan tänkas ha.

Det är insidern NateTheHate som levererar det senaste i ryktesväg i sin podcast, enligt honom kommer Nintendo Switch 2 att ha en LCD-skärm på 8 tum, vilket då är lite större än de 6,2 tum som Switchen idag har. Han säger också att även denna kommer att köra på samma typ av kassetter för fysiska spel som sin föregångare och ha 512 GB intern lagring.

NateTheHate betonar dock att det rör sig om informerad spekulation från hans sida baserat på sådant han hört om konsolen, men VGCs Andy Robinson har efter detta i VGC Podcast att denna info ska vara till största delen korrekt. Trots det så vet ni vad som gäller, vi tar det med en eller två nypor salt till dess att Nintendo själva bekräftar det hela. Men nog känns det som att det börjar brännas rejält nu. Vi kan åtminstone anta så mycket som att den nog inte kommer att heta Nintendo Switch 2 när den väl visas upp för världen.

Vad tror du om Nintendos kommande konsol?

Rykte: Nintendo Switch 2 kommer att ha en 8-tums LCD-skärm och 512 GB internt lagringsutrymme
Vi ser ut att kunna få lite större skärm på Nintendos nästkommande konsol.


Loading next content