Svenska
Gamereactor
nyheter
Neon White

Rykte: Neon White är på väg till Xbox och Game Pass

Enligt en känd insider verkar det som att Annapurna Interactives lika populära som unika actionspel kommer till fler format...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Den mycket snygga och underhållande parkour-shootern Neon White blev snabbt en stor succé när det släpptes till PC och Switch i somras, och förra veckan bekräftades det att Angel Matrix och Annapurna Interactive är på väg att lansera det även till Playstation den här månaden.

Lyckligtvis verkar det som om ännu fler kommer få ta del av det roliga, eftersom den kända insidern och tillika XboxEra Podcast-värden Nick "Shpeshal Nick" Baker säger att det även är på väg till Xbox. Han tillägger också att vi kan förvänta oss att det släpps direkt till Game Pass. Baker spekulerar att detta kan ske redan under andra halvan av december, eftersom vi fortfarande inte vet vilka spel som kommer att läggas till i tjänsten då, och skulle innebära att det lanseras till Xbox samma dag som Playstation.

Tills det är bekräftat är det såklart bara ett rykte, men Shpeshal Nick har visat sig vara ganska pålitlig tidigare, så vi skulle inte utesluta detta.

Neon White

Relaterade texter

0
Neon WhiteScore

Neon White

RECENSION. Skrivet av Marcus Persson

Speedrunner, first person shooter, pussel och strategiskt kortspel. Neon White bär många hattar och erbjuder en särpräglat unik, beroendeframkallande spelupplevelse som bubblar av personlighet.



Loading next content