Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

Rykte: Need For Speed: Most Wanted Remake är under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Need For Speed har gjort lite av en comeback senaste åren, nu allra senast med Need For Speed: Unbound som dock mottogs ganska svalt överlag. Hur framtiden ser ut är oklart men nu verkar det som att vi kanske får ta en liten tripp till minnenas allé då en remake av Need For Speed: Most Wanted tycks vara på gång.

Åtminstone om man ska tro Simone Bailly som spelade Sergeant Jonathan Cross icke namngivna partner i originalet 2005. Detta då hon postat inlägg på sin Twitter och Instagram som verkar bekräfta att en remake är under utveckling. Inläggen har sedan dess tagits bort men givetvis försvinner inget någonsin på internet helt och användare på sajten ResetEra hann med att ta skärmdumpar av inlägget innan dess. I det nu raderade inlägget stod det "Need for Speed: Most Wanted Remake is being released in 2024, like and comment if you want to see Cross (Dean McKenzie) and his partner (Simone Bailly) hunt down the most wanted." På Baillys Twitter går det också fortfarande att se svar på det borttagna inlägget som hon gillat.

Vad tror du om en remake på Need For Speed: Most Wanted?

Need for Speed: Most Wanted
Kanske kan det vara som så att Simone Bailly läckte nyheten lite tidigare än hon fick.

Relaterade texter

Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Peter Bernhardsson

Det är åter dags att bränna gummi på stadens gator med supertrimmade lyxobjekt, dock är inte allt som det brukar vara. Farbor blå lurar nu runt varje hörn...Loading next content