Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon: Zero Dawn Remake

Rykte: Horizon: Zero Dawn-remaken utvecklas inte av Guerrilla Games

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi befinner oss odiskutabelt i remakens och remasterns tidsålder, och var det något förra årets (gott nytt år förresten!) the Last of Us: Part I visade, så var det att spel inte behövde vara ett dugg gamla för att förtjäna inte bara en remaster, men en nyversion. I oktober kunde vi rapportera om att Guerrilla Games arbetade på en remake av Aloys första äventyr, ursprungligen släppt till Ps4 27:e februari 2017, alltså snart sex år sedan. Rykten säger nu att detta både var rätt och fel.

En remake av Horizon: Zero Dawn ska vara under utveckling till Ps5, men det är enligt journalisten och insidern Colin Moriarty på Sacred Symbols podcast en annan studio som står för utvecklingen. Han vill/kan inte avslöja sina källor och med det sagt bör vi förstås ta detta med en nypa salt, men å andra sidan har Guerrilla Games redan händerna rätt fulla.

Förutom denna remake av det första spelet är Burning Shores, expansionen till Horizon: Forbidden West under utveckling (släpps 19:e april), de har ett finger med i Ps VR2-spelet Horizon: Call of the Mountain (släpps 22:e februari) och utvecklar dessutom ett icke namngivet onlinespel i Horizon-unversumet.

Horizon: Zero Dawn Remake

Relaterade texter



Loading next content